Ted Sparks selecteert de ingrediënten voor zijn kaarsen en diffusers met uiterste precisie. Hij maakt hierbij alleen gebruik van de beste geuren die beschikbaar zijn om een geliefde collectie te creëren.
Walra gelooft in de kracht van zacht. Jezelf net dat beetje extra gunnen. Ultiem comfort. en dat zie je terug in de hoge kwaliteit, heerlijk zachte materialen, verfijne kleuren en prachtige dessins van de Walra collectie.
KYWIE is een Nederlands merk dat in korte tijd internationale faam verwierf door een wijnkoelers van schapenvacht te makenTekst
GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Het concentraat bestaat uit meer dan 38% biologische en kwalitatieve gember, citroen, kruiden en specerijen om je smaakpapillen een tango te laten dansen.
Huile D’Olive, Olijfolie in parfumfles met een knipoog naar de wereldbekende Chanelfles. een sieraad in elke keuken!

Lucide een dynamisch belgisch familiebedrijf met hoofdkantoor in Antwerpen, ontwikkelt decoratieve en functionele verlichting voor gebruik binnen en buiten.
Anovi het Zeeuws mosselbestek is een zuiver tinnen product en wordt ambachtelijk gegoten in Nederland.
Rivsalt is schaafbaar zout uit de Himalaya en wordt geleverd met kwaliteits rvs rasp, brok zout en een houten standaard
Wasparfum van Wasgeluk, een klein dopje parfum toevoegen aan je was voor een heerlijk verfijnd langdurige geur. Op basis van essentiële oliën.
OFYR Het unieke design maakt de OFYR tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als bakplaat / plancha. OFYR ontsluit hiermee een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.
Pineut is opgericht door de 2 vriendinnen Femke en Marlies. Ze kiezen doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren. Daarnaast werken ze in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Een beetje liefde en aandacht smaakt altijd naar meer.
Imbarro Sinds 2002 ontwerpt Imbarro interieur- en mode accessoires met vrolijke herkenbare prints en kleuren. De producten worden gemaakt met respect voor het milieu, de producenten en de consument.